субота, 02 червня 2018 12:40

Футболіста застрелили під час вечірки

Футболіста застрелили під час вечірки
24-річного футболіста застрелили на вечірці. Фото:MediaRepost

Під час вечірки стався збройний напад на будинок. Невідомий застрелив колумбійського футболіста Алехандро Пеньяранду. В лікарню потрапив і його партнер по команді.

"Повідомляється про збройний напад на форварда колумбійського "Кортулуа" Алехандро Пеньяранда, яке відбулося вчора ввечері в будинку його партнера по команді Алексіса Борха. Невідомий подзвонив у двері будинку, яку відкрив Пеньяранда і запитав його про якусь жінку, після чого дістав пістолет і кілька разів вистрілив в нього.

В ході нападу також був поранений його партнер по команді Хейсс Іск'єрдо. Його доставили в лікарню, про стан футболіста не повідомляється.

Початковою версією нападу місцеві правоохоронні органи вважали жінку, яку і шукав нападник в будинку Борха. Однак незабаром цей варіант виключили, і зараз кваліфікують злочин як навмисне вбивство", - повідомляє sportarena.com.

Гравцю було 24 роки. Він почав кар'єру в складі "Атлетіко Насьональ", в 2014 перейшов в "Америка де Калі". Саме звідти він пішов в "Кортулуа", за який виступав на правах оренди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер футболіст, якого вдарила блискавка

Український перспективний спортсмен поїхав на заробітки в Польщу. Там з невідомих причин помер. Тіло досі не можуть повернути в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Футболіста застрелили під час вечірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі