вівторок, 10 серпня 2010 09:24

Футболіст "народив" після забитого голу (ВІДЕО)

Футболіст "народив" після забитого голу (ВІДЕО)

Футболіст ісландського клубу "Стьярнан" Халлдор Оррі Бьорнссон імітував народження дитини, відзначаючи переможний гол, забитий ним у матчі чемпіонату країни з клубом "Селфосс". Бьорнссон засунув футбольний м"яч під футболку, зображуючи вагітну жінку, а потім ліг на газон, після чого партнери по команді допомогли йому "народити".

"Стьярнан" обіграв "Селфосс" з рахунком 3:2, причому кожен з голів футболісти "Стьярнана" відзначали незвичайним способом.

На дев"ятій хвилині зустрічі за рахунку 1:0 на користь "Селфосса" відзначився гравець "Стьярнана" Еллерт Хрейнссон. Хрейнссон спочатку радів з приводу забитого м"яча, а потім раптово зупинився. До гравця підбіг партнер по команді, який продемонстрував, що він "заводить" Хрейнссона (як старий автомобіль), після чого Хрейнссон продовжив святкувати гол.

На 15-й хвилині "Стьярнан" вийшов уперед завдяки голу Атлі Йоханссона. Забивши м'яч, цей футболіст впав на газон, ніби втратив свідомість, а партнери по команді побігли його "рятувати".

Бьорнссон забив свій гол на 78-й хвилині і збільшив перевагу "Стьярнана" в рахунку до двох м'ячів. На 80-й хвилині "Селфосс" відіграв один гол, але домогтися більшого не зумів.

Футболісти "Стьярнана" здобули популярність у липні 2010 року завдяки незвичайним способам відзначати голи. Зокрема, популярністю в інтернеті користуються відеоролики, на яких гравці ісландського клубу імітують катання на велосипеді. ЗМІ повідомляли, що гравці "Стьярнана" спеціально відпрацьовують свої способи святкування голів на тренуваннях.

"Стьярнан", який набрав у 15 матчах чемпіонату Ісландії 20 очок, займає шосте місце в турнірній таблиці. Всього у вищій лізі ісландськї першості беруть участь 12 команд.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "народив" після забитого голу (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі