вівторок, 26 травня 2020 17:43

Футбол повертається в Україну: МОЗ дозволило

Футбол повертається в Україну: МОЗ дозволило
Міністерство охорони здоров'я дозволило проводити футбольні матчі української Прем'єр-ліги. Фото: https://unsplash.com

Міністерство охорони здоров'я дозволило проводити футбольні матчі української Прем'єр-ліги з 30 травня. Про це написав голова Української федерації футболу Андрій Павелко у Facebook.

"Великий футбол повертається в Україну! Щойно спілкувався з міністром охорони здоров'я Максимом Степановим, який підтвердив, що МОЗ дозволив проведення матчів УПЛ та Кубку України починаючи з 30 травня. Велике дякую міністру, заступнику міністра і головному санітарному лікарю України Віктору Ляшку та колегам з УАФ, які доклали зусиль для якнайшвидшого відновлення змагань", - написав чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанія назвала дату повернення футболу

Павелко попросив членів виконкому Української асоціації футболу підтримати рішення про відновлення чемпіонату і Кубку України з 30 травня та затвердити календар змагань.

Відомо, що ігри будуть без глядачів. Завершити сезон планується до 19 липня.

В Іспанії визначилися з датою відновлення сезону. Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес підтвердив Marca повернення чемпіонату 8 червня.

Зараз ви читаєте новину «Футбол повертається в Україну: МОЗ дозволило». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі