субота, 14 березня 2020 15:36

Фуркад виграв останню гонку в житті

Фуркад виграв останню гонку в житті
Мартан Фуркад здобув 83 перемогу. Фото Рейтер

Французький біатлоніст Мартан Фуркад виграв останню гонку в своєму житті. В фінському Контіолахті Мартан був найсильніший в гонці переслідування. На жаль, цього виявилося замало аби виграти Великий кришталевий глобус. Норвежець Йоганнес Бйо фінішував четвертим і саме він отримає приз переможцю сезона.

Мартан стартував через 20 секунд після Бйо але на першому вогневому рубежі скоротив відставання до 7 секунд. На другій лежці французи Фуркад і Жаклен відстрілялися чисто, тоді коли Йоганнес Бйо зайшов на штрафне коло.

Вирішальною стала перша стрільба стоячи

Вирішальною стала перша стрільба стоячи. Фуркад і Жаклен мали по одній хибі, а Бйо промахнувся тричі. Навіть чиста стрільба на останньому вогневому рубежі не врятувала норвежця. Фуркад мав два промахи і фінішував першим. Фійон-Має був другим, а Жаклен – третім.

Українці Дмитро Підручний і Артем Прима фінішували на 15 і 16 місцях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мартан Фуркад прощається з біатлоном

Це була остання гонка видатного біатлоніста 31-річного Мартана Фуркада й 83 перемога. Напередодні він заявив, що прощається з біатлоном.

Зараз ви читаєте новину «Фуркад виграв останню гонку в житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі