неділя, 25 березня 2018 17:11

Фуркад переміг в загальному заліку Кубку світу з біатлону

Фуркад переміг в загальному заліку Кубку світу з біатлону
Мартен Фуркад здобув перемогу в загальному заліку Кубка світу. Фото:isport.ua

Завершився останній дев'ятий етап Кубка світу з біатлону. Українська збірна етап пропустила, через бойкот всіх змагань, що проходять в Росії. Тому головні події етапу в Тюмені відбувались без українців. Чоловіки завершили сезон масс-стартом. І хоча Мартен Фуркад фінішував в гонці лише 19, це ніяк не завадило йому впевнено перемогти в загальному заліку.

Французький біатлоніст Мартен Фуркад здобув сьому поспіль перемогу в загальному заліку Кубка світу, набравши 1116 очок. Повідомляє ua.tribuna.com.

Другим сезон завершив норвежець Йоханнес Бо 1027 балів.

Трійку замкнув росіянин Антон Шипулін 697 очок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джима може завершити кар'єру

Німець Арнд Пайффер розташувався на 4-му рядку (668), італієць Лукас Хофер - 5-й (637), Яків Фак з Словенії - 6-й (602).

Кращим з українців став Дмитро Підручний, він зайняв 37-е місце (149), Артем Прима - 45-й (114), Володимир Семаков - 69-й (34), Сергій Семенов - 79-й (17), Руслан Ткаленко - 86-й (10).

Бронзова нагорода стала останньою для української збірної в поточному сезоні. Здобула її українська спортсменка в спринтерській гонці.

Зараз ви читаєте новину «Фуркад переміг в загальному заліку Кубку світу з біатлону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі