понеділок, 18 листопада 2013 20:04

Французька преса звинуватила співачку Ванессу Параді у поразці збірної

Французька преса звинуватила співачку Ванессу Параді у поразці збірної
Фото: comments.ua

Французькі журналісти в жартівливій формі називають співачку Ванессу Параді винуватицею поразки збірної Франції у матчі проти України, який відбувся 15 листопада.

Параді якраз минулого тижня представила новий кліп і почала давати серію концертів. Про це повідомляє Чемпіонат.com.

17 листопада 1993 французи на своєму полі поступилися збірній Болгарії з рахунком 1:2 в матчі кваліфікації чемпіонату світу-1994 . У цей же день Параді давала концерт на батьківщині. Автор статті стверджує , що у повторній грі у збірної Франції немає шансів , адже в день матчу Параді виступатиме в Парижі. У матеріалі міститься фото чорної кішки , під яким розміщена підпис: "Ванесса Параді" .

У статті також згадані матчі "Сент - Етьєна " з київським "Динамо " в 1/ 4 фіналу Кубка європейських чемпіонів - 1975/ 76. Французи тоді поступилися в Києві з рахунком 0:2 , потім відігралися на своєму полі , перемігши з рахунком 3:0. "Тоді Ванессі було всього три роки , так що було легше " , - пише автор статті.

Нагадаємо , що збірна України виграла перший матч плей -оф чемпіонату світу-2014 , і завтра може оформити другий в історії вихід на мундіаль.

Зараз ви читаєте новину «Французька преса звинуватила співачку Ванессу Параді у поразці збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі