понеділок, 18 листопада 2013 16:36

Футболісти збірної України читали газети і роздавали автографи перед вильотом у Париж
14

Футболісти національної збірної України прибули у Париж на матч-відповідь плей-офф чемпіонату світу з командою Франції. Поєдинок, який вирішить долю путівки у Бразилію, пройде 19 листопада на стадіоні "Стад де Франс".

В очікуванні рейсу футболісти збірної України читали газети і роздавали автографи. Інтерв'ю обіцяли дати після матчу.

Сьогодні українці проведуть тренування на полі "Стад де Франс". Перші 15 хвилин будуть відкрити для ЗМІ. Тренуванню передуватиме прес-конференція наставника збірної України Михайла Фоменка.

Нагадаємо, наша команда відправилася у Францію без голкіпера Максима Коваля. У футболіста піднялася температура, тому його вирішили залишити у Києві. Решту гравців здорові і готові до матчу.

Перший матч, який прийшов у Києві 15 листопада, завершився перемогою господарів з рахунком 2:0. Голи за збірну України провели Роман Зозуля та Андрій Ярмоленко (з пенальті).

Додамо, що у Парижі Фоменко не зможе розраховувати на захисників Артема Федецького (перебір жовтих карток) та Олександра Кучера (вилучення у київському матчі).

Матч-відповідь розсудить один із найкращих арбітрів Європи Дамір Скоміна зі Словенії.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти збірної України читали газети і роздавали автографи перед вильотом у Париж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі