четвер, 13 жовтня 2011 12:00

Форварду "МЮ" втричі підняли зарплату

Форварду "МЮ" втричі підняли зарплату

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" підписав новий контракт з нападаючим Хав'єром Ернандесом, збільшивши його зарплату більш ніж утричі.

За умовами старої угоди Ернандес отримував 25 тисяч фунтів стерлінгів на тиждень (28,5 тисячі євро), а тепер його зарплата становить 80 тисяч фунтів (91,3 тисячі євро), повідомляє інтернет-видання TribalFootball.com.

Новий контракт мексиканського форварда розрахований на п'ять років. Про підписання угоди розповів агент Ернандеса, який, однак, відмовився говорити про зарплату свого клієнта.

Як відзначає TribalFootball.com, тепер зарплата нападника зрівнялася із заробітками таких гравців "Манчестер Юнайтед", як Райан Гіггз, Патріс Евра і Неманья Відіч. При цьому агент мексиканця підкреслив, що доходи гравця не стояють поряд із зарплатами Вейна Руні і Нані.

23-річний Ернандес перейшов в "Манчестер Юнайтед" влітку 2010 року з мексиканського "Чіваса". У складі англійського клубу він вже виграв чемпіонат Англії і два Суперкубка країни.

Зараз ви читаєте новину «Форварду "МЮ" втричі підняли зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі