четвер, 21 січня 2010 16:46

Форвард "Спортинга" побився зі спортивним директором свого клубу

Форвард "Спортинга" побився зі спортивним директором свого клубу

Нападаючий збірної Португалії з футболу Лієдсон побився із спортивним директором свого клубу - лісабонського "Спортинга". Лієдсон і Рікардо Са Пінту, який в недавньому минулому також грав за збірну Португалії, обмінялися ударами в роздягальні команди після матчу Кубка Португалії, повідомляє Associated Press з посиланням на португальські ЗМІ.

У цьому матчі "Спортинг" зустрічався з клубом нижчого дивізіону "Мафра" і по ходу гри вів з рахунком 4:1, проте потім дозволив суперникові забити два м"ячі. Сварка між Са Пінту і Лієдсоном почалася ще під час гри.

Після гри Лієдсон і Са Пінту посварилися в роздягальні команди, і сварка закінчилася бійкою. Футболіста і спортивного директора розняли інші гравці "Спортинга". Са Пінту через інцидент пішов у відставку.

32-річний Лієдсон виступає за лісабонський клуб з 2003 року. Форвард бразильського походження забив у чемпіонаті Португалії більше ста голів і отримав громадянство цієї країни. З 2009 року Лієдсон виступає за збірну Португалії.

Са Пінту в минулому вже потрапляв у подібні ситуації. У 1997 році Са Пінту, дізнавшись, що він не включений до складу збірної Португалії на черговий матч, побив тренера національної команди Артура Жорже. За це Са Пінту був дискваліфікований на рік.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Спортинга" побився зі спортивним директором свого клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі