неділя, 12 грудня 2010 18:35

Форвард "Інтера" потрапив у сферу інтересів "Шахтаря"

Форвард "Інтера" потрапив у сферу інтересів "Шахтаря"

Донецький "Шахтар" цікавиться нападаючим бразильського "Інтернасьоналя" Леандро Даміано і буде уважно стежити за його грою на Чемпіонаті Світу серед клубів, що проходить в ОАЕ.

Пропозиція по Даміано може прийти в січні, коли відкриється трансферне вікно. "Інтер" не створить перешкод для його від'їзду в разі хорошої пропозиції, повідомляє портал iG Esporte.

Таким чином 21-річний антропометричний форвард (зріст 187 см, вага 79 кг) може повторити шлях ще одного колишнього гравця "Інтера" - Луїса Адріано, який був проданий в "Шахтар" через три місяці після того, як бразильці стали клубними Чемпіонами Світу в 2006 році.

У чемпіонаті Бразилії у цьому сезоні на рахунку нападника 11 забитих м'ячів у 25 матчах, а всього з урахуванням нижчих дивізіонів у 86 матчах - 55 м'ячів, а також один з м'ячів у фіналі Кубка Лібертадорес з мексиканською "Гвадалахарою".

Продавати "Шахтар" нікого не планував, але все ж є ймовірність, що в січні з команди може піти Дуглас Коста або Вілліан.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Інтера" потрапив у сферу інтересів "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі