понеділок, 29 листопада 2010 11:28

"Ми не потребуємо придбань. Я задоволений усіма" - Луческу

"Ми не потребуємо придбань. Я задоволений усіма" - Луческу

Донецький "Шахтар" не збирається купувати нових футболістів у зимове міжсезоння. Про це заявив головний тренер команди Мірча Луческу після перемоги над київським "Арсеналом" (4:0).

"Я задоволений усіма. Навіть говорив президенту, що ми не потребуємо придбань на сьогоднішній день. За великим рахунком, всі гравці провели велику кількість матчів, всі були задіяні. Найменше грав Іщенко, якому сьогодні довірили місце у складі. Він зіграв усього лише п'ята гру, але виглядав дуже добре. Якщо порівняти цей склад з тим, який грав з "Партизаном", то ми поміняли шість гравців. Але можна було б поміняти всіх, і не думаю, що це вплинуло б на результат. Думаю, відчувається різниця в класі "Шахтаря" та інших команд. Перевага в тому, що всі футболісти розуміють нашу гру. Той, хто виходить в основному складі, може непомітно замінити будь-кого. Дуже важливо, що всі це зрозуміли. Окрім індивідуального таланту, найголовніше - організація гри і гра на команду", - сказав Луческу, якого цитує офіційний сайт "Шахтаря".

За словами Луческу, в команді немає жодного футболіста, який би хотів покинути клуб.

"Знову були різні розмови про те, що кудись іде Даріо. Сьогодні вранці я з ним розмовляв, і він сказав, що ні - жодних кращих пропозицій до нього немає. Продовжуючи цю тему, хотілося б сказати, що ті гравці, які залишили команду, думали, що в інших клубах будуть грати на найвищому рівні. Але, на жаль, ніхто себе на такому рівні так і не показав. І вони зрозуміли, що претензії "Шахтаря" будуть все вище і вище, і наш клуб буде рости. Я розмовляв з багатьма з тих, хто думав, що перевершив рівень "Шахтаря". Вони про це зараз шкодують, і багато хто б зараз повернулися. Зокрема, Матузалем, Елано, Маріка, Брандау. На жаль, ніхто з них не став лідером у інших командах. Важливо, що на сьогоднішній день у нас створено колектив. У всіх є повага до цієї гри і всім присутнім на найвищому рівні. Це найголовніше з того, що ми придбали в цьому році", - сказав він.

Тренер також підкреслив, що "Шахтар" заслужено лідирує в чемпіонаті України.

"Підводячи підсумки першої частини чемпіонату, думаю, ми заслуговуємо те місце і тих очок, які на сьогоднішній день маємо. Будемо сподіватися, що такий самий ритм і таку саму гру ми залишимо на" Брагу "і особливо на весну", - зазначив він.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" після 19 матчів чемпіонату України є лідером першості, випереджаючи київське "Динамо" на 12 очок. Крім того, "Шахтар" практично гарантував собі місце в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Ми не потребуємо придбань. Я задоволений усіма" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі