неділя, 12 липня 2020 16:55

Форвард київського "Динамо" написав роман

Нападник "Динамо" Фран Соль написав свій дебютний роман "Мадрид 2035".

"Я все життя писав, хоча про це ніхто не знає. Приблизно рік тому я зважився надати форму нотаток, які я писав протягом кількох років.

У романі йдеться про колишнього елітному спортсмена, який проходить через ряд пригод, отримує досвід від людей, з якими зустрічається, і місць, де буває. Книга називається "Мадрид 2035", тому я люблю це місто, а дія роману відбувається в майбутньому.

У книзі немає персонажа, який безпосередньо відображає мене, але головний герой ставить багато питань і відчуває багато переживань, з якими я стикався в певні моменти життя.

Письменство - всього лише хобі, я поєдную його з професійною кар'єрою. Я отримую хороші відгуки, так що можу об'єднати інші записи в ще одну історію", - сказав Соль в коментарі "Марці".

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київське "Динамо" готове влітку продати свого лідера

Фран Соль приєднався до київського "Динамо" на початку 2019 року, але так і не зміг завоювати місце в стартовому складі команди.

Зараз ви читаєте новину «Форвард київського "Динамо" написав роман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі