понеділок, 03 червня 2019 12:30

Фонсека прокоментував можливість очолити київське "Динамо"

Фонсека прокоментував можливість очолити київське "Динамо"
Паулу Фонсека не виключає можливості працювати тренером "Динамо".

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека в ефірі програми "Профутбол" розповів про зустріч з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом.

"Уперше, коли ми познайомилися із президентом "Динамо", він запросив випити чаю чи кави. Я обрав каву. Ми обговорили деякі питання щодо молодих гравців. Невдовзі вони стануть професіоналами.

Тоді не говорили про матчі "Шахтар" – "Динамо". Ми взагалі не порушували цю тему. Президент команди здався людиною, яка любить свою команду і бореться за "Динамо". Я це одразу помітив. Це абсолютно нормально.

Але щодо пропозиції від "Динамо"... Я ніколи не кажу "ніколи". Чесно кажучи, мій зв'язок із "Шахтарем" настільки міцний, що, я думаю, це було б дуже важко. Практично неможливо. Але у футболі багато чого відбувається. Не знаю, що може статися. Відверто скажу, якби була така можливість, моя дружина не дозволила б, у жодному разі", – сказав Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фонсека забере Тайсона в Італію

Паулу Фонсека на початку сезону 2016-2017 замінив у "Шахтарі" Мірчу Луческу. За 3 роки роботи португальського тренера в Україні зміг виграти тричі чемпіонат і Кубок країни.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека прокоментував можливість очолити київське "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі