вівторок, 26 лютого 2019 11:07

Фонсека назвав зразкового командного гравця в "Шахтарі"

Фонсека назвав зразкового командного гравця в "Шахтарі"
Фонсека назвав перемогу над олександрійцями заслуженою. Фото: ФК "Шахтар"

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека поділився думкою щодо перемоги в 19 турі УПЛ над "Олександрією" (2:0).

"Ми почали зі складною гри. "Олександрія" - відмінна команда, проводить хороший сезон. Розуміли, що буде важко грати. У той-таки час у нас було багато хороших моментів в цій грі, могли забити ще 2-3 голи. Але у "Олександрії" також були два моменти. Результат повністю заслужений.

Перемога не була легкою. У першому таймі "Олександрія" повністю закрилася в обороні, добре захищалася. Ми повинні були мати терпіння, тримати м'яч, поки не розкриємо оборону. Ми зробили багато цікавого в атаці. Гра не була простою.

У Мораеса було кілька моментів для голу. Але я хочу поговорити про інше. Я завжди кажу, що Мораес працює і не втомлюється в нашій команді. Якщо я не помиляюся, він вибиває м'яч біля наших воріт, коли у "Олександрії" дуже небезпечний момент. Робота Мораеса не будується тільки в атаці. Це дуже великий трудоголік. На жаль, він не зміг забити більше голів, але це відмінний приклад командного гравця, який працює на команду.

Болбат? Він провів відмінну гру, як в обороні, так і в атаці. Він добре, правильно діяв в моментах, коли команді потрібно було дати більше глибини. Не вистачало тільки однієї деталі - правильних подач.

Було дуже важливо не пропустити. Крім тих моментів, про які ми говорили, команда зіграла добре в обороні. Важливо, щоб будь-яка команда не пропускала. Так, є моменти, в яких потрібно додати, але оборона сьогодні зіграла добре і не пропустила. На самому початку Кривцов отримав жовту картку, і в подальшому був лімітований", - сказав Фонсека "Тур Онлайн".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" здолав "Олександрію" і зберіг відрив від "Динамо" - відео

У 20 турі УПЛ "Шахтар" у суботу 2 березня зіграє на виїзді з "Чорноморцем".

Зараз ви читаєте новину «Фонсека назвав зразкового командного гравця в "Шахтарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі