понеділок, 07 грудня 2020 08:16

Флойд Мейвезер повертається на ринг

Флойд Мейвезер повертається на ринг
Останній виставковий бій Мейвезер провів 31 Грудня 2018 року в Токіо. Фото: instagram.com/floydmayweather

Легендарний американський 43-річний боксер Флойд Мейвезер проведе поєдинок із 25-річним YouTube-блогером Логаном Полом. Бій відбудеться 20 лютого наступного року.

Місце поєдинку поки не повідомляється, але трансляцію вже зараз можна купити за ціною в $24,99, зазначив колишній боксер у Instagram.

Останній виставковий бій Мейвезер провів 31 Грудня 2018 року в Токіо, нокаутувавши Тенсіна Насукаву в першому ж раунді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легендарний боксер виграв круглу суму на поразці Ломаченка

Флойд Мейвезер - непереможний американський боксер-професіонал, що виступав у напівсередній вазі. Багаторазовий чемпіон світу за різними версіями в другій напівлегкій, легкій, першій напівсередній, напівсередній, першій середній вазі. Найкращий боксер 1998 та 2007 років, за версією журналу The Ring. 1 березня боксер спершу втратив свою колишню дружину і матір трьох дітей Джозі Харрі, а 18 березня - дядька і тренера Роджера Мейвезера.

Пол дебютував на рингу в листопаді 2019 року, але поступився іншому блогеру KSI роздільним рішенням суддів. На YouTube-канал Пола підписано понад 20 млн користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Флойд Мейвезер повертається на ринг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі