середа, 15 травня 2013 18:46

Фінал Ліги Європи: всі квитки продано

Фінал Ліги Європи між португальською "Бенфікою" та англійським "Челсі" пройде при повних трибунах. Всі квитки на гру продані.

"Sold out" — таблички з такими написами висять біля кас "Амстердам Арени" за кілька годин до матчу. Поряд — план стадіону та розцінки. Найдешевші квитки на фінал коштують 45 євро. Це четверта категорія, тобто місця за воротами.

Квитків по 70 євро найбільше. Найдорожчі тікети коштують 100-135 євро.

"У вас не буде зайвого квитка?, - запитує чоловік років 40 недалеко біля каси. - Я вболіваю за "Челсі". Хочу підтримати команду на стадіоні, але не можу туди потрапити без квитка. Всі розкупили. Готовий заплатити 50 євро".

У центрі Амстердама розклеєні аркуші паперу з відсканованими квитками на фінал. Рукою дописані номер телефону та ціна. Невідомий продає два квитки на матч за 2500 євро. Їх номінальна вартість 200 євро.

Вхід на стадіон для вболівальників відкриють о 19:15 за київським часом.

Нагадаємо, фінал Ліги Європи "Бенфіка" - "Челсі" пройде 15 травня о 21:45 за київським часом. Пряма трансляція на каналі "2+2". Сайт "Gazeta.ua" вестиме онлайн трансляцію поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Фінал Ліги Європи: всі квитки продано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі