середа, 02 липня 2008 13:43

Фінал Євро-2012 можуть перенести з Києва до Варшави

Якщо найближчим часом ситуація з НСК "Олімпійський" не зрушиться з мертвої точки, Київ втратить право на фінал ЧЄ-2012, повідомляє газета "Сегодня".

Як заявив президент Федерації футболу Польщі Міхал Лісткевіч, право на проведення фінального матчу чемпіонату Європи 2012 року може від Києва перейти до Варшави, якщо ситуація з НСК "Олімпійський" і далі залишатиметься невизначеною. Про це Лісткевіч повідомив в інтерв"ю польському виданню "GazetaWyborcza".

За словами Лісткевіча, в Австрії під час Євро-2008 у представників польської і української федерацій відбулася "чоловіча розмова по душах", в якій поляки попросили своїх українських колег почати реальну підготовку до турніру.

Ситуація з НСК "Олімпійський" є зараз найгострішою проблемою в ході підготовки до Євро-2012. За інформацією GazetaWyborcza, в УЄФА не мають наміру позбавляти Україну і Польщу права на проведення турніру, але серйозно мають намір перенести фінал з Києва до Варшави.

Нагадаємо, що вчора відновився демонтаж ТРЦ "Троїцький" біля стадіону. Зроблено такий крок було безпосередньо перед візитом в Україну президента УЄФА Мішеля Платіні.

Зараз ви читаєте новину «Фінал Євро-2012 можуть перенести з Києва до Варшави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі