субота, 13 серпня 2016 14:35

Фелпс завершить кар'єру після Олімпіади-2016

Фелпс завершить кар'єру після Олімпіади-2016

Легендарний американський плавець Майкл Фелпс незабаром припинить активні виступи.

Світ не побачить його на Олімпійських іграх-2020 на Токіо. Американський плавець заявив, що завершить кар'єру після закінчення Ігор 2016 у Ріо.

"Я не перенесу ще чотири роки", - коротко зазначив легендарний спортсмен.

Важливо відзначити, що Фелпс вже оголошував про завершення кар'єри після Олімпійських ігор-2012 в Лондоні, проте в 2014-му році змінив своє рішення і почав підготовку до Ігор в Ріо, які, вже зараз можна сказати, в черговий раз стали для нього успішними.

В активі 31-річного плавця чотири золота Ріо. Також він відзначився унікальним досягненням, побивши рекорд спринтера Леонідоса Радосського за кількістю індивідуальних нагород вищої категорії на Олімпіадах, який протримався 2000 років. Всього за кар'єру у Майкла 22 золотих нагороди Олімпійських ігор, і ця цифра ще може збільшитися, оскільки США братиме участь у фіналі естафети 4х100.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпіада-2016. Українці не здобули нагород, Фелпс завоював 22 "золото": всі результати 11 серпня

Партнер Фелпса по збірній Райан Лохте не вірить, що "Балтиморська куля" завершить кар'єру після такого приголомшливого успіху:

"Гарантую, він буде у Токіо. Я правда так вважаю. Тому, Майкл, побачимося у Токіо".

Зараз ви читаєте новину «Фелпс завершить кар'єру після Олімпіади-2016». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі