четвер, 03 липня 2008 08:43

Федерер здивований грою Сафіна

Роджер Федерер вважає, що до півфіналу Вімблдону він підійшов у відмінному стані. Таку заяву перша ракетка світу, який цього року може виграти в Лондоні шостий раз поспіль, зробив після поєдинку з хорватом Маріо Анчічем. Швейцарець завершив матч 1/4 фіналу з рахунком 6:1, 7:5, 6:4.

Ця перемога дозволила володареві 12 "Шоломів" (у колекції швейцарця не вистачає тільки титулу "Ролан Гаррос") 19 раз вийти у півфінал турнірів "Великого шолома". Тепер суперником Федерера буде Марат Сафін. Швейцарець признався, що був здивований, як росіянин, що опустився на 75-е місце рейтингу, зміг знайти свою гру в Лондоні.

- Він знову показує, на що насправді здатний, - сказав перша ракетка світу про майбутнього суперника, чемпіона USOpen і AustralianOpen. - Трохи дивно, що це трапилося тут, на Вімблдоні. Адже він не дуже любить грати на траві. Але будь-якого суперника потрібно сприймати так, ніби він перший у світі тому, що одного разу кожен може зіграти блискуче. Особливо той тенісист, який не так давно був серед найсильніших.

Швейцарець упевнений, що в поєдинку з Сафіним і будь-яким іншим суперником на Вімблдоні, він все одно матиме перевагу.

- Моя гра ніби зроблена для трави, - відмітив Федерер. - Завжди є сильні опоненти, небезпечні супротивники. Але останніми роками все виходить добре. Мені вдається знайти спосіб перемагати завжди.

Reuters

Зараз ви читаєте новину «Федерер здивований грою Сафіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі