неділя, 16 травня 2010 13:50

Федерер і Надаль другий рік поспіль зіграють у фіналі Мадрида

Федерер і Надаль другий рік поспіль зіграють у фіналі Мадрида

Швейцарець Роджер Федерер зробив ще один крок до захисту свого титулу на турнірі в Мадриді.

У суботу в півфінальному поєдинку Mutua Madrilena Madrid Open-2010 перший номер світового рейтингу 28-річний Федерер зустрічався зі своїм однолітком, іспанцем Давидом Феррером, який у світовій табелі про ранги займає 12-е місце.

Раніше між собою тенісисти грали дев'ять разів, і у всіх поєдинках перемога діставалася Федереру.

У першій партії матчу боротьба йшла тільки на подачі Феррера, у Роджера було шість брейк-пойнтів, один з яких він зміг реалізувати. А ось Давид за весь стартовий сет зміг виграти тільки 2 очки на прийомі.

У четвертому геймі другого сету Давид вперше в матчі нав'язав Федереру боротьбу при грі на прийомі, і зміг зробити брейк, повівши в рахунку - 3/1. Надалі Феррер впевнено утримував свою подачу і довів сет до перемоги - 6/3.

У вирішальній третій партії матчу тенісисти спочатку тримали свою подачу. Обидва спортсмени на початку сету мали брейк-пойнти, але реалізувати їх не змогли. Розв'язка матчу настала у восьмому геймі - Федерер зміг зробити брейк - 5/3, а потім впевнено взяв свою подачу і завершив матч на свою користь.

Підсумковий рахунок, що тривав 2 години 5 хвилин поєдинку - 7/5, 3/6, 6/3 на користь Роджера Федерера.

Таким чином, другий рік поспіль у фіналі мадридського "Мастерса" зіграють Роджер Федерер та іспанець Рафаель Надаль, який раніше в першому півфінальному поєдинку обіграв свого співвітчизника Ніколаса Альмагро. Раніше між собою тенісисти зустрічалися 20 разів, і попереду за особистими зустрічами Надаль - 13:7.

За матеріалами GoTennis.ru

Зараз ви читаєте новину «Федерер і Надаль другий рік поспіль зіграють у фіналі Мадрида». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі