субота, 04 лютого 2012 22:59

Fed Cup. Катерина Бондаренко програла, Цуренко стала автором сенсації

Fed Cup. Катерина Бондаренко програла, Цуренко стала автором сенсації

Сьогодні, 4 лютого в Бієлла (Італія) в першому колі Світової Групи Кубка Федерації проходить матч між збірними Італії та України. Після двох одиночних поєдинків рахунок у матчі став рівним - 1:1.

У першій зустрічі 25-річна українка Катерина Бондаренко, яка займає у світовому рейтингу 89-е місце, поступилася у двох партіях 34-й ракетці світу 24-річній Сарі Еррані з рахунком 2:6, 3:6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Fed Cup. Катерина Бондаренко і Сара Еррані відкриють матч Україна - Італія

Тенісистки грали 1 годину 14 хвилин. Катерина чотири рази упустила свою подачу і не змогла заробити жодного брейк-пойнта. Українка три рази подала навиліт, активно виграла 21 очко і допустила 4 невимушених помилки. Еррані навиліт не подавала, зробила 20 віннерсів при 20-х невимушених помилках.

У другому поєдинку 22-річна Леся Цуренко, яка займає в рейтингу WTA 121-у позицію сенсаційно завдала розгромної поразки лідеру італійок - 11-й ракетці світу, досвідченій 31-річній Франчесці Ск'явоне з рахунком 6:1, 6:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Федерації. Збірна Італії назвала склад на матчі з Україною

Поєдинок тривав 1 годину 11 хвилин. Цуренко реалізувала чотири з восьми своїх брейк-пойнтів і не дозволила Франчесці реалізувати жодного з чотирьох. На рахунку українки 14 віннерсів і 26 невимушених помилок, в італійки - 10 віннерсів і 42 помилки.

Таким чином, після першого дня рахунок рівний - 1:1, і завтра треба починати все спочатку.

Зараз ви читаєте новину «Fed Cup. Катерина Бондаренко програла, Цуренко стала автором сенсації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі