середа, 02 грудня 2009 12:50

Фаєри в матчі Україна - Англія обійшлися нам в 50 тисяч євро

Фаєри в матчі Україна - Англія обійшлися нам в 50 тисяч євро

ФІФА покарала Україну за безпорядки, які влаштували українські фанати на матчі проти Англії в рамках відбірного циклу чемпіонату світу 2010 року, який відбувся 10 жовтня на "Дніпро-Арені".

Про це заявив перший віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко. За його словами, українська Федерація оштрафована на €50 тис.

Стороженко додав, що "наступного разу санкції будуть більш строгими". "Ці санкції відомі", - підсумував він.

Раніше передбачалося, що ФІФА може дискваліфікувати стадіон "Дніпро-Арена" або зобов"язати збірну України провести матч при порожніх трибунах.

Під час матчу Україна - Англія вболівальники закидали поле фаєрами. Один з них пролетів біля голкірепа англійців Девіда Джеймса.

Збірна України виграла матч з рахунком 1:0. Гол забив Назаренко. Команда Михайличенка зайняла друге місце у групі. У плей-офф за путівку в ПАР ми боролися з греками.

Перший матч, який відбувся в Афінах, команди зіграли внічию 0:0. Збірна України втратила шанс потрапити на Чемпіонат світу-2010, програвши матч-відповідь плей-офф в Донецьку збірній Греції з рахунком 0:1.

За матеріалами Новый Мост

Зараз ви читаєте новину «Фаєри в матчі Україна - Англія обійшлися нам в 50 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі