понеділок, 08 жовтня 2007 16:02

Фан "Селтіка" просто назвав Діда невдахою

Уболівальник "Селтіка" Роберт Макхендрі, який під час матчу 2-го туру Ліги чемпіонів з "Міланом", який закінчився перемогою шотландського клубу з рахунком 2:1, вибіг на полі і поплескав по плечу бразильського голкіпера італійської команди Діда, розповів про те, що відбулося насправді в епізоді, розглядом якого зайнявся УЄФА, повідомляє www.football.ua.

- Я вибіг на полі, щоб разом з командою відсвяткувати забитий гол. Пробігаючи мимо Діда я поплескав його по плечу і назвав невдахою, а потім побіг далі. Ніяких інших дій, направлених проти воротаря, я не здійснював, - заявив 27-річний фанат, якому тепер довічно заборонено відвідувати матчі "Селтіка".

Після того, як Макхендрі торкнувся Діда, воротар спочатку побіг за кривдником, а потім впав на газон, зображаючи важку травму. УЄФА вже оголосив про те, що розгляне не тільки забезпечення безпеки на стадіоні "Селтіка", але і поведінку Діда.
Зараз ви читаєте новину «Фан "Селтіка" просто назвав Діда невдахою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі