пʼятниця, 05 жовтня 2007 13:36

Діда можуть дискваліфікувати за симуляцію

Керівник шотландської футбольної асоціації Гордон Сміт в четвер увечері звернувся до УЄФА з проханням покарати голкіпера "Мілана" Діда за симуляцію в кінці матчу другого туру групового етапу Ліги чемпіонів з "Селтіком", повідомляє www.championat.ru.

 Інцидент стався відразу після переможного гола шотландського клубу, коли до Діда підбіг уболівальник і поплескав його по плечу. Після цього бразильський воротар пробіг за кривдником декілька метрів і впав на газон. Як прецедент для можливого покарання Сміт привів покарання гравця збірною Литви Салюнаса Міколюнаса, якого звинуватили в симуляції під час відбіркового матчу Євро-2008 проти Шотландії і дискваліфікували після проглядання відеоповтору.

- Я був на грі "Селтіка" і не побачив ніякого насильства з боку уболівальника до Діда. Це був жест дружби - поплескування по плечу, чому впав Діда для мене загадка. Більшого фарсу мені давненько не доводилося бачити. Особливо, коли бідного Діда виносили з поля на носилках. Я сподіваюся, що УЄФА візьме як прецедент дискваліфікацію Міколюнаса і застосують його до Діда, - заявив Сміт.

В п"ятницю інцидент буде розглянутий контрольно-дисциплінарною комісією УЄФА.

Поєдинок "Селтік" - "Мілан" закінчився з рахунком 2:1 на користь шотландського клубу.
Зараз ви читаєте новину «Діда можуть дискваліфікувати за симуляцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі