понеділок, 20 жовтня 2008 14:50

F-1. У команді Force India може з"явитися юний пілот

У новому сезоні у складі команди Формули-1 ForceIndia можуть відбутися зміни. Місце Адріана Сутіля може зайняти юний пілот Пол ді Реста, який вже брав участь у тестах Mclaren, повідомляє шотландське видання TheHerald.

Кілька днів тому власник ForceIndia, Віджай Маллья, повідомив про те, що збереже обох пілотів на наступний сезон, але видання вважає, що все ще може змінитися. На початку цього тижня ді Реста проведе дводенні тести у складі Mclaren, і якщо їх результати виявляться вдалими, то шотландець може змінити у складі ForceIndia Сутіля.

Щоправда, ця інформація ніяк не перекликається з попередніми заявами керівника автоспортивного підрозділу концерну Mercedes Норберта Хауга, який заявляв, що дебют ді Рести у Ф-1 у сезоні-2009 неможливий. Мабуть, багато що залежить від того, чи збереже ForceIndia у наступному сезоні мотори Ferrari або все ж перейде на Mercedes.

"Дело"

Зараз ви читаєте новину «F-1. У команді Force India може з"явитися юний пілот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі