вівторок, 01 вересня 2009 14:09

Євро-2012. У Донецьку вирішили розмістити вболівальників у казармах

Євро-2012. У Донецьку вирішили розмістити вболівальників у казармах

Влада Донецька вирішили розмістити частину вболівальників, які приїдуть на чемпіонат Європи з футболу 2012 року, в казармах.

За словами мера міста Олександра Лук"янченко, він вже обговорив це питання з виконавчим директором Євро-2012 від УЄФА. Рішення про використання казарм для розміщення гостей буде прийнято найближчим часом.

Лук"янченко розповів, що він планує відвідати військове містечко колишнього військово-політичного училища і, "якщо все буде нормально", задіяти казарми цього учбового закладу. За словами мера Донецька, в казармах уболівальники зможуть "відпочити в мінімальних умовах".

Лук"янченко нагадав, що казарми військових для розміщення уболівальників використовували організатори чемпіонату Європи 2004 року в Португалії і чемпіонату світу 2006 року в Німеччині.

Мер Донецька заявив також, що необхідна для прийому вболівальників кількість гостей у місті та області вже набрано (з урахуванням готелів, які будуть побудовані та реконструйовані). Чим пояснюється ідея про розміщення гостей Євро-2012 в казармах, Лук"янченко не уточнив.

РІА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Євро-2012. У Донецьку вирішили розмістити вболівальників у казармах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі