середа, 14 лютого 2007 10:31

Ето"О відмовився давати публічні пояснення

 

Форвард каталонської "Барселони" Самуель Ето"О, 25 років, на скликаній прес-конференції відмовився давати публічні пояснення своєї поведінки під час матчу проти "Расинга", коли відмовився виходити на заміну наприкінці матчу. Після такого вчинку Ето"О було розкритиковано головним тренером команди Франком Райкардом та капітаном "Барселони" Рональдіньйо.

- Скликаючи цю прес-конференцію, я не хотів виглядати "поганим хлопцем", - сказав нападаючий. - Вони можуть говорити все, що їм завгодно, але я завжди виконував зобов"язання по відношенню до партнерів і команди в цілому. Якщо ви хочете дізнатися, що було насправді - запитаєте Райкарда.

- Я опинився в центрі війни, яку сам не розв"язував, - заявив Ето"О, маючи на увазі протиборство нинішнього президента "Барси" Жоана Лапорти, з одного боку, і його опонентів - з іншою.

- Я не зобов"язаний нікому давати які-небудь звіти про свої дії. Я можу пояснити свою поведінку тільки керівництву клубу, якщо мене запитають, - додав Самуель.

Зараз ви читаєте новину «Ето"О відмовився давати публічні пояснення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі