неділя, 04 серпня 2024 13:55

"Це пропущений рік" - легкоатлетка Марина Бех-Романчук прокоментувала Олімпіаду

"Це пропущений рік" - легкоатлетка Марина Бех-Романчук прокоментувала Олімпіаду
Марина Бех-Романчук вдруге змагалася на Олімпійських іграх у потрійному стрибку. Фото: Instagram.com/marynabekh

Українка Марина Бех-Романчук емоційно прокоментувала результат фіналу Олімпіади-2024 з потрійного стрибка, де вона посіла 11-те місце (13, 98 м).

Коментар спортсменки опублікували "Суспільне Спорт".

"Налаштовувалася на те, аби зробити третю спробу. Не загадувала, що було за спиною, бо є тут і зараз, минуле - неважливе. Було чимало чудового, окрім поразок", - сказала Бех-Романчук.

"На жаль, ту підготовку, яку я пройшла, взагалі важко назвати підготовкою. Вона відіграла негативну якусь свою сторону, особливо останні три тижні, що були надскладними для мене", - заявила спортсменка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України здобула дебютну золоту медаль на Олімпіаді-2024 у фехтуванні

Про заступи у двох спробах Бех-Романчук сказала: "Не знаю, не бачила, який там заступ. Все, що можу сказати, - зробила усе можливе цього року. На мою думку, це пропущений рік".

"Не можу сказати, що це мені заважало - кожен повинен концентруватися на собі. Це однозначно важкий рік для моєї сім'ї. Ми просто маємо його пережити", - зі сльозами підсумувала Марина.

3 серпня Марина Бех-Романчук виступила у фіналі потрійного стрибка на Олімпіаді-2024. Змагалася із бронзовою призеркою Ігор у Токіо Аною Пелетейро-Компаоре, кубинкою Леяніс Перес Ернандес. Першу, і другу спробу закінчила заступами. Не змогла перестрибнути за 14 м - показала результат 13,98 м. Відтак, достроково припинила виступи у фіналі.

Олімпійською чемпіонкою стала домініканка Теа Лафон, яка з результатом 15,02 м (національний рекорд) випередила ямайку Шанейку Ріккетс.

Зараз ви читаєте новину «"Це пропущений рік" - легкоатлетка Марина Бех-Романчук прокоментувала Олімпіаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі