пʼятниця, 24 квітня 2020 09:31

Ексзахисник "Динамо" був за крок до переходу в "Ліверпуль"

Ексзахисник "Динамо" був за крок до переходу в "Ліверпуль"
Карлос Самбрано не провів жодного матчу за першу команду "Динамо". Фото: ФК "Динамо"

Колишній захисник київського "Динамо" Карлос Самбрано був близький до переходу в "Ліверпуль" Юргена Клоппа.

У сезоні 2015/16 Самбрано виступав за "Айнтрахт" Франкфурт. Захисник не захотів покидати Німеччину заради виступів в АПЛ.

"Я дійсно був за крок від переходу в "Ліверпуль". Усі їхні центральні захисники були травмовані. Я відмовився від переходу, адже хотів залишитися в "Айнтрахті", бо дав їм слово. Команда перебувала в зоні вильоту, а я хотів допомогти зберегти прописку в Бундеслізі.

"Це ж Ліверпуль, ти що", - казали мені друзі та одноклубники, але я був непохитним. Мені дуже подобався Франкфурт, а я дотримав свого слова. Хоча зараз, звісно, шкодую про те рішення. У підсумку, Юрген Клопп підписав Жоеля Матіпа", - цитує Самбрано Libero.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Було боляче ходити": ексзахисник "Динамо" та збірної України показав, чому завершив кар'єру футболіста у 28 років

Карлос Самбрано був справжньою зіркою під час виступів у Німеччині за "Шальке". Також перуанець грав за "Айнтрахт", "Рубін", ПАОК, "Базель" та київське "Динамо". З початку 2020 року захищає кольори "Бока Джуніор".

Зараз ви читаєте новину «Ексзахисник "Динамо" був за крок до переходу в "Ліверпуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі