неділя, 23 серпня 2020 17:00

Експерт розповів, чому "Баварія" переможе ПСЖ у фінальному матчі Ліги чемпіонів

Експерт розповів, чому "Баварія" переможе ПСЖ у фінальному матчі Ліги чемпіонів
Хансі Флік очолив "Баварію" восени 2019 року. Фото: Reuters

Cьогодні визначися найсильніша футбольна команда Європи з футболу сезону 2019/20. У фінальному матчі Ліги чемпіонів зіграють німецька "Баварія" та французький "Парі Сен-Жермен".

- Підсумок багато в чому залежатиме від того, хто першим заб'є м'яч, - каже футбольний експерт Всеволод Кевлич. - Структуризована та зрозуміла гра "Баварії" проти індивідуальних дій ПСЖ, де є кому забити на рівному місці та створювати моменти. Реалізація має бути високою, бо концентрація на грі буде серйозна. Кожен із суперників буде пробувати реалізувати найменші моменти.

Вирішальною буде культура, клубна культура. В "Баварії" розуміють суть гри, важливість моменту. Вони зуміють підготувати команду так, що футболісти без мандражу провели фінал, як звичайний матч. У Парижа із цим проблеми. Шейхи не розуміють , як себе поводити в подібний ситуації. "Баварія" гармонійніше виглядає в цій парі. Не варто виключати випадковість, яка може стати вирішальною.

Флік більше системний, Тухель - спонтанніший

У фіналі будуть протистояти два німецьких тренери — Томас Тухель та Хансі Флік. Мені більше імпонує наставник "Баварії", бо він сформував дуже хорошу командну гру. Футболісти високого класу складені в один пазл, без пересмикування на особистості. Тухель грає від індивідуальних якостей гравців. В нього і вибору особливо не має. Неможливо вставити Неймара чи Мбаппе в командну гру. Флік більше системний, Тухель - спонтанніший.

Мені хочеться , щоб перемогла "Баварія". Бундесліга першою із провідних чемпіонатів, хто відновив футбол під час пандемії коронавірусу. Я вболіватиму за тих, хто вчиться жити зі складнощами та пристосовуватися до них. "Баварія" переможе у два м'ячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Баварія" вийшла у фінал і зіграє з ПСЖ

Матч розпочеться о 22:00 за Києвом, годиною раніше стартує наша текстова трансляція

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, чому "Баварія" переможе ПСЖ у фінальному матчі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі