четвер, 20 серпня 2020 00:01

"Баварія" вийшла у фінал і зіграє з ПСЖ

"Баварія" вийшла у фінал і зіграє з ПСЖ
"Ліон" удруге в історії вийшов до півфіналу. Фото твіттер "Ліон"

Мюнхенська "Баварія" здобула чергову перемогу з розгромним рахунком – 3:0 у півфіналі Ліги чемпіонів проти "Ліона". Баварці вийшли до фіналу, де зіграють з іншою французькою командою – ПСЖ.

Матч розпочався атаками "Ліона". У перші 17 хвилин французи створили три нагоди для взяття воріт проти однієї в "Баварії". Найреальніший момент втратив Екамбі, який влучив у штангу після індивідуального рейду.

Однак відразу після цього ініціатива перейшла до німецького клубу. Серж Гнабрі показав Екамбі, як треба реалізовувати моменти. Гарматний постріл у дальній кут після сольного проходу і "Баварія" попереду – 1:0.

Французам перестали вдаватися гострі атаки, які були в перші хвилини гри

На 32 хвилині Перішич віддав пас на Левандовського. Роберт після рикошету не зумів переправити м'яч повз голкіпера, але Гнабрі був тут як тут – 2:0.

Французам перестали вдаватися гострі атаки, які були в перші хвилини гри.

У другій половині гри французький клуб спробував повторити свій стартовий відрізок, але німці були готові до такого розвитку подій. "Баварія" вміло засушила гру, а потім, під завісу зустрічі завдала вирішального удару. Роберт Левандовський високо вистрибнув після подачі з правого флангу й головою забив свій 15-ий м'яч у нинішньому розіграші – 3:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як ПСЖ розбив РБ "Лейпціг"

У фіналі в неділю, 23 серпня "Баварія" зіграє з ПСЖ.

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" вийшла у фінал і зіграє з ПСЖ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі