четвер, 15 вересня 2011 17:50

Екс-капітан збірної Бразилії вийшов з коми

Екс-капітан збірної Бразилії вийшов з коми

Колишній капітан збірної Бразилії з футболу Сократес виведений зі стану штучної коми. Лікарі ввели Сократеса в стан коми 5 вересня, коли його привезли у лікарню міста Сан-Паулу з внутрішньою кровотечею, викликаною цирозом печінки.

Зараз футболіст знаходиться в палаті інтенсивної терапії, повідомляє іспанське агентство EFE.

Як відзначає британське видання The Daily Mail, 57-річний Сократес вже лежав у лікарні в серпні цього року. Коли бразильця виписали, він визнав, що його проблеми зі здоров'ям пов'язані з надмірним вживанням алкоголю. Сократес працює журналістом і співпрацює з друкованими виданнями та телебаченням.

Сократес, якого часто називають одним з кращих гравців в історії бразильського футболу, був капітаном національної команди на чемпіонаті світу 1982 року. Крім того, він грав на ЧС-1986. Усього за збірну Бразилії він провів 60 матчів і забив 22 голи.

На клубному рівні Сократес виступав за бразильські клуби "Ботафого" (з міста Рібейран Прето), "Корінтіанс", "Фламенго" і "Сантос". У 1984-1985 роках він грав за італійську "Фіорентину".

Зараз ви читаєте новину «Екс-капітан збірної Бразилії вийшов з коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі