вівторок, 08 січня 2008 14:38

Екс-хавбек ЦСКА може стати гравцем київського "Динамо" або "Шахтаря"

Екс-хавбек ЦСКА може стати гравцем київського "Динамо" або "Шахтаря"
Екс-півзахисник ЦСКА Осмар Феррейра, права на якого належать москвичам, може продовжити кар"єру в одному з українських клубів. Назва клубу не називається - позиція лівого крайнього актуальна як для "Динамо", так і для "Шахтаря".

Разом з своїм агентом футболіст, який останнім часом виступав за "Сан-Лоренсо", прибув до Швейцарії, де має намір зустрітися з представниками московського клубу і обговорити ситуацію. Окрім українського клубу, до Феррейри виявляють зацікавленність також мексиканські команди і той же "Сан-Лоренсо" хотів би залишити гравця на період участі в Кубку Лібертадорес, але армійці більше не хочуть продовжувати оренду. Аргентинська преса повідомляє, що майбутнє Феррейри, якому через декілька днів виповниться 25 років, повинне вирішитись у найближчі два дні.

Осмар Феррейра - аргентинський футболіст. Виступав за "Рівер Плейт"", ЦСКА, ПСВ "Ейдховен" і "Сан-Лоренсо". Дворазовий чемпіон Росії, дворазовий чемпіон Нідерландів, чемпіон Аргентини, володар Суперкубка Росії.

Джерело: "Еврофутбол.ру"
Зараз ви читаєте новину «Екс-хавбек ЦСКА може стати гравцем київського "Динамо" або "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі