понеділок, 29 жовтня 2018 16:08

Екс-гравець "Шахтаря" розповів, чи вважає Росію агресором

Екс-гравець "Шахтаря" розповів, чи вважає Росію агресором
Гай, з м'ячем, висловив думку щодо агресії Росії. Фото: ФК "Олімпік"

Півзахисник "Олімпіка" Олексій Гай, відомий за виступами за "Шахтар", прокоментував інцидент під час матчу з "Чорноморцем", коли фанати донецького клубу освистали футболіста і скандували: "Льоша, скільки платять у "Кубані"?", а також повісили листівки з написом "Сепар".

"Візьмемо цих молодих людей, які прийшли на стадіон "Олімпіка". Не розумію, на якій підставі вони застосовують до мене термін"сепар". Я не ображаюся та не живу думкою інших.

Вони обзивають мене "сепаром", але де бачили мою агітацію про відділення Донецька або інші речі, які пов'язували б мене з сепаратистським значенням цього слова? Не думаю, що буду опускатися до того, щоб в суді оскаржити ці заяви. На паркані теж багато чого написано. Це ж не означає, що так є насправді. У них є своя точка зору. Якщо вони від цього щасливі, то це добре - я приношу людям щастя.

В Україні - війна? Як я можу сказати, що є війна, якщо офіційна позиція - АТО.

Чи є агресія Росії щодо України? Як же вам дипломатично відповісти?.. Я був у Росії та не побачив, що люди хочуть знищити Україну або подіяти, щоб у нас все було погано. Так все бачив і спілкувався з людьми. Можливо, я не з тими людьми спілкувався. Зверху інші розмови і погляди. Не можу сказати, що Росія - агресор. Свічку не тримав, як-то кажуть. Хто, коли і що нам приніс, не бачив", - передає слова Гая Трибуна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Львів" переміг "Динамо" та інші результати УПЛ

Олексій Гай у 2016-18-х виступав у Росії за краснодарську "Кубань".

Зараз ви читаєте новину «Екс-гравець "Шахтаря" розповів, чи вважає Росію агресором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі