четвер, 22 липня 2010 13:24

"Едуардо - забивний хлопець" - Йожеф Сабо

"Едуардо - забивний хлопець" - Йожеф Сабо
У середу, 21 липня, донецький "Шахтар" підписав форварда збірної Хорватії та лондонського "Арсенала" Едуардо да Сілву. Контракт 27-річного футболіста розрахований на 4 роки.

- Щось у ньому є, якщо хорвати його натуралізували, - каже "Gazeta.ua" колишній тренер київського "Динамо" і збірної України Йожеф Сабо, - Едуардо - забивний хлопець. Він має гольове чуття, вміє добре вибрати позицію на полі. Такі гравці потрібні "Шахтареві", особливу в Лізі Чемпіонів. Для чемпіонату України у Луческу є хороші гравці. Для Європи треба брати таких футболістів, як да Сілва. Команда має вийти з групи. Будемо сподіватися, що новачок допоможе їм це зробити.

- Едуардо – та сама трансферна "бомба" про яку говорив Ахметов?

- Не знаю. У "Шахтаря" є головний тренер, який замовляє музику. А президент у команди такий - "тренер сказав, Ахметов – зробив." Думаю, Луческу знає, що робить.

- Які мотиви переходу самого футболіста?

- Таж Ліга Чемпіонів. "Шахтар" стартуватиме з групового етапу. Думаю, в грошах гравець також не програє. Якщо він дав свою згоду на перехід з "Арсенала", то отримуватиме в Донецьку більше, ніж в Англії.

- Кого Едуардо посадить на лавку запасних?

- Важко сказати. Луческу дивитиметься за формою гравців. Є команди, у яких нема кому грати. Для тренера – це проблема. А є команди, у яких забагато гравців і наставник не знає, що з ними робити. Це теж проблема.

Суму трансферу на прохання "Арсенала" вирішили не розголошувати. За неофіційною інформацією гірники заплатили за новачка 7,5 мільйонів євро, а зароблятиме Едуардо 2 мільйони євро на рік.

Зараз ви читаєте новину «"Едуардо - забивний хлопець" - Йожеф Сабо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі