середа, 21 липня 2010 16:39

Срна зустрічав Едуардо в аеропорту Донецька (ФОТО)

У вівторок авіарейсом з Мюнхена до Донецька прилетів нападаючий лондонського "Арсеналу" Едуардо да Сілва. В аеропорту його зустрічали генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін і партнер Едуардо по збірній Хорватії Даріо Срна, який під"їхав трохи пізніше.

Даріо виявився вельми недоброзичливим: "Я сюди просто приїхав. Я нічого не буду говорити". На прохання розповісти про свого товариша по збірній, Срна відрізав: "Коли підпише контракт, тоді скажу".

Разом з Едуардо прилетів глава медслужби ФК "Шахтар" Пако Біоска і агент хорватського футболіста. Сьогодні Едуардо на базі "гірників" пройде детальне медобстеження. У Лондоні дивилися тільки його ногу, а в Донецьку буде більш глобальний огляд і тестування - від внутрішніх органів до швидкісних якостей.


За настановами Срни, в перші хвилини на донецькій землі Едуардо сказав всього два слова: англійською "tomorrow" і несподівано російською: "завтра". Після чого сів у "Бентлі" друга і поїхав у центр міста.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Срна зустрічав Едуардо в аеропорту Донецька (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі