середа, 23 березня 2011 12:50

Едін Джеко відхилив пропозицію "Шахтаря"

Едін Джеко відхилив пропозицію "Шахтаря"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу зізнався, що три роки тому він хотів, щоб його команда посилилася боснійським форвардом Едіном Джеко, який зараз виступає в англійському "Манчестер Сіті".

"Три роки тому я поклав на нього око і хотів, щоб він перейшов у "Шахтар". Я з ним говорив, але він відмовився, тому що хотів грати на Заході. З того часу я про нього не забуваю", - запевнив Луческу.

Додамо, що три роки тому Джеко проводив перший сезон в німецькому "Вольфсбурзі" після двох років в чеському "Тепліце".

Нагадаємо, 4 січня 2011 головний тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні оголосив про перехід Джеко в англійський клуб. Вартість трансферу становила 27,5 млн. фунтів (32 млн. євро). 7 січня 2011 гравець підписав контракт з "городянами" строком на 4,5 роки.

Дебютував за "Манчестер Сіті" у матчі проти "Вулверхемптона", в якому Джеко віддав гольову передачу. Матч закінчився з рахунком 4:3 на користь "Манчестер Сіті". У наступному матчі проти "Ноттс Каунті" Джеко забив свій перший гол за "Сіті".

Кумиром Джеко є нападник київського "Динамо" та збірної України Андрій Шевченко. Нещодавно кияни вибили "МанСіті" з розіграшу Ліги Європи. Перед першим матчем Шева подарував Едіну свою футболку.

Зараз ви читаєте новину «Едін Джеко відхилив пропозицію "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі