понеділок, 17 січня 2022 17:17

Є ще одна ліцензія на Олімпіаду. Гераскевич представить Україну в скелетоні

Є ще одна ліцензія на Олімпіаду. Гераскевич представить Україну в скелетоні
Український скелетоніст Владислав Гераскевич. Фото: instagram.com/iceformulaone

Україна здобула ще одну ліцензію на Олімпійські ігри 2022 року в Пекіні.

У скелетоні нашу країну в Китаї представить 23-річний Владислав Гераскевич.

"Сьогодні надійшло офіційне підтвердження від Міжнародної федерації бобслею та скелетону про здобуття олімпійських ліцензій представниками Всеукраїнської федерації бобслею та скелетону: Владислав Гераскевич (скелетон), Лідія Гунько (монобоб). Щиро вітаємо всіх українських спортивних вболівальників з цією визначною подією", - йдеться у заяві на сторінці "Скелетон, бобслей України" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна вперше в історії буде представлена на Олімпіаді у монобобі

"Ми вибороли олімпійську ліцензію та їдемо на зимові Олімпійські ігри. Неймовірна та історична подія не тільки для нашої команди, а й для усього українського спорту. Просто уявіть, ще 2014-го в нашій країні (а це усього 7 років тому) не існувало виду спорту скелетон. А тепер, Україна вдруге буде представлена на Олімпійських іграх у льодовій версії Формули-1. Не маючи жодних умов для тренувань на Батьківщині, маючи величезну кількість перепон і труднощів, ми сміливо рухаємось вперед та разом з вами пишемо історію", - написав Гераскевич у своєму Instagram.

Владислав Гераскевич брав участь в Олімпіаді-2018 у Кореї. Тоді він посів 12-те підсумкове місце.

В скелетоні спортсмени спускаються льодовою трасою на санях без керування. В Пекіні-2022 скелетоністи змагатимуться три дні - з 10 по 12 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Є ще одна ліцензія на Олімпіаду. Гераскевич представить Україну в скелетоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі