вівторок, 28 грудня 2021 16:13

Джошуа готовий відмовитися від поєдинку з Усиком

Джошуа готовий відмовитися від поєдинку з Усиком
Олександр Усик провів у суперважкій вазі три поєдинки. Фото: Instagram.com/usykaa

Британський боксер Ентоні Джошуа готовий відмовився від реваншу проти чемпіона світу у суперважкій вазі Олександра Усика.

Джошуа готовий дозволити провести поєдинок Усик - Ф'юрі за умови, що переможець пари боксуватиме з ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Товстуне! Та ти підріс за рік" - стало відомо, про що говорили Усик із Ф'юрі

"Розмови про поєдинок Усик - Ф'юрі мають дуже серйозне підґрунтя. Сьогодні цей бій хоче Ф'юрі. Цей поєдинок хочуть промоутери Ф'юрі та його менеджери. Цей бій хоче Усик, хочуть його промоутери та менеджери. Ентоні Джошуа не проти, щоб цей поєдинок відбувся, як і його промоутери.

Джошуа готовий зробити крок убік лише за гарантії, що він наступний поєдинок проводить із переможцем. Жодна людина на планеті Земля не зможе це гарантувати із судовим позовом Ділліана Вайта. Тому я вважаю, що найімовірнішим на сьогодні є бій Ф'юрі – Уайт та реванш Джошуа – Усик", - розповів промоутер Усика Олександр Красюк у коментарі Fightnews.

Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа одностайним рішенням суддів. Український боксер став чемпіоном світу в суперважкій вазі в трьох категоріях.

У контракті на проведення бою був пункт реваншу. Усик має надати право Джошуа повернути втрачені пояси. Другий бій сторони планували провести навесні 2022 року.

У попередньому бою Ф'юрі нокаутував Деонтоя Вандлера. Якщо Тайсон і Олександр виграють свої наступні бої, то зможуть провести бій за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

Зараз ви читаєте новину «Джошуа готовий відмовитися від поєдинку з Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі