понеділок, 21 грудня 2009 18:27

Джон Террі отримав хабар від репортера

Джон Террі отримав хабар від репортера

Капітана "Челсі" Джона Террі звинувачують у тому, що він за хабар у розмірі 10 тисяч фунтів допоміг проникнути на базу команди репортерові, дозволивши йому таємно спостерігати за підготовкою до матчу 18-го туру проти "Вест Хема" (1:1), повідомляє Sportbox.

За інформацією газети News of the World, захисник, який заробляє 160 тисяч фунтів в тиждень, збирався передати значну частину отриманих грошей, 8 тисяч фунтів, в добродійний фонд для дітей "Загадай бажання", а решту дві тисячі віддати посередникові.

Тим часом, представники "Челсі" заперечують факт незаконного проникнення репортера і пообіцяли прийняти належні заходи безпеки. А наставник команди Карло Анчелотті виступив в захист Террі.

"Це неправда, - сказав тренер після гри з "Вест Хемом". - Клуб, я, гравці - ми всі довіряємо Джону. Він ні в чому не провинився. Перед матчем він був повністю сконцентрований, поводився спокійно. Загалом, жодних проблем".

За матеріалами ФНК

Зараз ви читаєте новину «Джон Террі отримав хабар від репортера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі