пʼятниця, 26 вересня 2008 14:15

Палац спорту прийме фотовиставку "Ігри-2008. Смак наших перемог!"

Національний олімпійський комітет та компанія МТС запрошують на відкриття фотовиставки "Ігри-2008. Смак наших перемог!", присвяченої найбільш значущим, цікавим та емоційним моментам Ігор XXIX Олімпіади 2008 року в Пекіні. Повідомляє Прес-служба НОК України.

Експозиція виставки, організованої на підтримку досягнень спортсменів-олімпійців, складає близько 160 робіт, виконаних фотографами агентства Thomson Reuters, акредитованими на Іграх XXIX Олімпіади 2008 року в Пекіні, а також провідними українськими фотографами, які працювали на Олімпійських Іграх.

Виставка "Ігри-2008. Смак наших перемог!" стане значною подією в культурному і суспільному житті країн СНД, оскільки відкриється одночасно в трьох столицях – Києві, Москві і Мінську, а надалі побуває в усіх найбільших містах Росії, України, Білорусі, Узбекистану, Туркменістану та Вірменії. В Києві виставка буде проходити в Палаці спорту з 30 вересня по 6 жовтня.

Урочисте відкриття фотовиставки 30 вересня о 18-30 у фойє 2-ого поверху Київського Палацу спорту.


Зараз ви читаєте новину «Палац спорту прийме фотовиставку "Ігри-2008. Смак наших перемог!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі