понеділок, 25 листопада 2019 15:45

"Дуже багато чому навчився в Лобановського"- Ребров

"Дуже багато чому навчився в Лобановського"- Ребров
Сергій Ребров вже другий сезон працює в Угорщині. Фото: ФК "Динамо"

Головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров розповів про вплив легендарного Валерія Лобановського на його тренерську кар'єру.

"Їздив на стажування в "Манчестер Сіті", в "Борусію" Клоппа. Мені подобались моделі гри тих команд, цих тренерів. Намагався щось почерпнути від них. Звичайно, дуже багато взяв від Лобановського.

Можна використовувати якісь інструменти його тренувань, вони були досить непростими. У наших умовах непросто використовувати це, але його харизма, вимогливість до себе і гравців, напевно, були найважливішими в його роботі, а не тільки тактичні моменти, ставлення до гри. Напевно, коли гравці це бачать, вони це переймають, стають сильнішими", – цитує Реброва "Футбол 24" з посиланням на "Вацко Live".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер "Динамо" зацікавив "Реал"

Сергій Ребров працював в "Динамо" з 2014 по 2017 роки, здобувши по 2 перемоги в чемпіонаті та Кубку України, а також вигравши Суперкубок України. Нині український фахівець працює у "Ференцвароші", з яким виграв чемпіонат Угорщини в минулому сезоні.

Зараз ви читаєте новину «"Дуже багато чому навчився в Лобановського"- Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі