четвер, 12 липня 2007 13:17

Дудек став голкіпером мадридського "Реалу"

Досвідчений польський воротар Ежи Дудек, 34 роки, підписав контракт з мадридським "Реалом". У "Королівському клубі" Дудек стане дублером Ікера Касильяса, інформує www.football.ua.

Нинішнім літом контракт з фіналістом минулої Ліги чемпіонів, англійським "Ліверпулем" у голкіпера закінчився. Продовжувати його не було наміру ні у самого футболіста, ні у наставника клубу Рафаеля Бенітеса.

На польського голкіпера претендувало відразу декілька клубів, найактивнішими з яких були іспанські "Реал" та "Бетіс", а також англійський "Болтон". Дудек вибрав варіант, де він точно не буде основним.

"Реалу", після того як Дієго Лопес перейшов в "Вільярреал" потрібний був надійний дублер Ікеру Касильясу на випадок непередбачених обставин. Але також ця людина не повинна була жити ілюзіями, і не мати особливої перспективи для зростання.

Керівництво клубу розглядало два варіанти - Дудек і італієць Франчесько Тольдо. У результаті, вибір ліг на колишнього воротаря збірної Польщі, а також польського "Сокола", голландського "Фейеноорда" та англійського "Ліверпуля".



Зараз ви читаєте новину «Дудек став голкіпером мадридського "Реалу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі