четвер, 03 травня 2007 12:02

Будинок голкіпера "Ліверпуля" грабували, коли він відбивав пенальті

 

Голкіпер "Ліверпуля" Пепе Рейна, 24 роки, став героєм півфінального матчу Ліги чемпіонів з "Челси", відбивши два з трьох пенальті, завдяки чому його команда опинилася у фіналі. Повернувшись додому близько години ночі після святкування перемоги, Рейна виявив, що його будинок зламали і пограбували, повідомляє sport.com.ua.

За відомостями поліції, грабіжники забрали коштовності, мультимедійну систему Bang & Olufsen, особисті папери голкіпера і сірий "Порш" з іспанськими номерами. Причому автомобіль мерсисайдська поліція знайшла вранці спаленим на західній околиці Ліверпуля. Сам іспанець, свято якого було достатньо зіпсованим, коментувати подію відмовився.

Навряд чи цей випадок - простий збіг, мабуть, злодії виявилися уболівальниками "синіх".

Тим паче, що схожий випадок відбувся в 2005 році, коли був пограбований будинок воротаря "Ліверпуля" Єжи Дудека, що також відбив пенальті у фіналі Ліги чемпіонів , завдяки чому його клуб і виграв почесний трофей. Проникнення зловмисників, правда, відбулося в 2006 році, але викрадачі крім всього іншого вкрали ще і його єврокубкову медаль.

Зараз ви читаєте новину «Будинок голкіпера "Ліверпуля" грабували, коли він відбивав пенальті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі