вівторок, 31 січня 2012 19:01

Дубль Лукаса приніс "Карпатам" перемогу над "Динамо"

Дубль Лукаса приніс "Карпатам" перемогу над "Динамо"

Карпати провели черговий спаринг на зборах в Туреччині. На цей раз суперник у львів'ян був більш ніж серйозний - хороший знайомий полтавської "Ворскли", бухарестське "Динамо". Незважаючи на всі регалії противника, "Карпати" показали чудову гру і здобули цілком і повністю заслужену перемогу.

Правда, викрити оборону румунського гранда у білих-зелених довгий час не виходило. У першому таймі кілька непоганих моментів не використав Батіста. Проте в другій половині зустрічі львів'яни з лишком надолужили згаяне.Футболісти, які вийшли на заміну, серйозно оживили гру "Карпат". Більше за інших виділявся Олександр Касьян, який знаходиться на перегляді . Він взяв безпосередню участь у першій гольовий комбінації команди, в результаті якої відзначився Лукас.

Повівши в рахунку, "Карпати" заспокоїлися, а гравці "Динамо" навпаки стали більше грубити. Результат - вилучення Моті за два попередження. Маючи чисельну перевагу львів'яни збільшили відрив у рахунку - дубль оформив Лукас.

Карпати - Динамо Бх 2:0

Голи: Лукас, 67, 80

Карпати: Ілющенко (Тлумак, 46), Гірський (Петрівський, 60), Мілошевіч (Болохан, 46), Балажіц (Подоляк, 88), Ощипко, Мартинюк (Даушвілі, 46), Ткачук (Ерік, 46), Худоб'як (Озарків, 60), Кополовець (Лукас, 46), Батіста (Касьян, 46, Гудима, 80), Безяк (Черних, 60)

Зараз ви читаєте новину «Дубль Лукаса приніс "Карпатам" перемогу над "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі