пʼятниця, 05 лютого 2010 09:44

Другий збір "Динамо" Шевченко розпочав без запізнень

Другий збір "Динамо" Шевченко розпочав без запізнень

Вже в день прильоту до Португалії динамівці в маленькому містечку Фаро провели перше тренування на одному з тренувальних полів місцевого спортивного комплексу. Валерій Газзаєв мало не вперше зміг задіяти всіх гравців.

З 23-х футболістів, які повинні працювати на цьому зборі, перше тренування пропустив тільки Айїла Юссуф, який після Кубка Африки отримав невеликий відпочинок і в табір "Динамо" повинен приїхати в найближчий день. Зате не може не тішити присутність на першому ж тренуванні в Португалії форварда Андрія Шевченка.

Шева прилетів до Португалії без запізнень. На Піренеях зараз не спекотно, можна сказати, навіть трохи прохолодно, тому багато динамівців на перше тренування вийшли в спортивних штанях (у тому числі і Шева).

Також стало відомо, що перший свій спаринг у Фаро кияни проведуть не шостого, а сьомого лютого проти клубу Вищої ліги чемпіонату Ірландії "Шамрок Роверс". 10 лютого суперником виступить також представник елітного дивізіону, цього разу Португалії - "Ольяненсе".

Завершувати програму контрольних поєдинків в рамках другого збору "Динамо" буде з лідером чемпіонату Польщі - "Віслою" з Кракова (14 лютого).

За матеріалами БЛИК

Зараз ви читаєте новину «Другий збір "Динамо" Шевченко розпочав без запізнень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі