вівторок, 28 серпня 2007 09:14

Другий бомбардир футбольної Європи може грати в Росії

Нападаючий "Херенвена" Афонсу Алвес, якого останнім часом кличуть в збірну Бразилії, може в найближчий день перейти до "Сатурна" з Раменського, повідомляє "Спорт-експрес" з посиланням на голландські видання. В понеділок генеральний директор підмосковного клубу Борис Жиганов відправився на переговори з представниками голландської команди.

Останнім часом існують розбіжності між Афонсу Алвесом і керівництвом голландського "Херенвена", що, за словами гравця, перешкоджає його переходу. Саме через це форвард не грав у двох стартових турах чемпіонату Голландії.

Нагадаємо, що в липні інтерес до Алвеса проявляв "Локомотив", який пропонував "Херевену" 15 млн. євро (голландці вимагають 17-20 млн.). Але тоді сторони не змогли домовитися. Зараз окрім "Сатурна" Алвесом цікавляться ряд клубів англійського прем"єр-ліги і турецький "Галатасарай".

У минулому сезоні Алвес зайняв друге місце в списку кращих бомбардирів Європи (34 голи), поступившись "Золотою Бутсою" Франческо Тотті.

Зараз ви читаєте новину «Другий бомбардир футбольної Європи може грати в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі