пʼятниця, 19 січня 2007 18:10

Донецький "Металург" підписав бразильця Марсінью

 

Донецький "Металург" уклав 4-річний контракт з бразильським півзахисником Марсінью Геррейро, 26 років, який раніше виступав за "Палмейрас", повідомляє сайт УЄФА. Керівна рада "Палмейраса" на цьому тижні достроково розірвала контракт з Марсіньо, який закінчувався в березні. Не дивлячись на те, що тренер Сайо Жуніор розраховував на опорного півзахисника в новому сезоні, спортивний директор клубу Жілберто Сіпулью відпустив гравця.

- З четверга він вже вільний, - сказав директор. Таким чином, в донецький "Металург" півзахисник перебрався як вільний агент.
До української команди, яку очолив голландець Ко Адріансе, бразилець приєднався перед самим її вильотом на тренувальний збір до Туреччини - в середу Марсінью прилетів до Донецька, де і поставив підпис під чотирилітнім контрактом. Фінансова сторона операції не розголошується.

За підсумками осінньої частини чемпіонату України донецький "Металург" займає восьме місце, набравши в 16 турах 21 очко.

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" підписав бразильця Марсінью». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі