вівторок, 02 червня 2020 09:57

"Донецьк був нефартовим для збірної України" - Гусєв

"Донецьк був нефартовим для збірної України" - Гусєв
Олег Гусєв провів 98 матчів за збірну України. Фото: dynamomania.com

Легендарний гравець збірної України Олег Гусєв розповів, чому збірна України не поїхала на Кубок світу-2010.

За словами Гусєва, він був здивований тим, що матч-відповідь проти Греції проходив у Донецьку, який не був фартовим для національної команди.

"Перед жеребкуванням плейоф збірна України потрапила до другого кошика. У першому були Франція, Португалія, Росія та Греція. Нам дісталися греки, і це був сприятливий жереб.

В Афінах ми зіграли 0:0, хоча повинні були забити хоча б один гол. У мене були моменти, у другому таймі Андрій Шевченко взагалі віддав пас один на один, але я погано обробив м'яч і шанс втратив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "вистрілив" Марлос

Не потрапив потім в основу на матч-відповідь. Не знаю, чому ми проводили його в Донецьку, але там був якийсь шум з квитками, і "Донбас Арена" виявилася напівпорожньою в найважливішому матчі. Та й нефартове це місто для національної команди, хоч я там в ній і дебютував. Ось, буває таке. Наша збірна не виграла там жодного матчу. Ми і на Євро-2012 двічі поступилися в Донецьку. З французами дощ пішов, з англійцями судді помилилися", - сказав Гусєв в інтерв'ю zbirna.com.

В Донецьку збірна України провела 5 матчів, в яких отримала 4 поразки та 1 раз зіграла у нічию.

Зараз ви читаєте новину «"Донецьк був нефартовим для збірної України" - Гусєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі