неділя, 14 червня 2020 12:11

Донбасу треба повертатися до складу України – Саленко

Донбасу треба повертатися до складу України – Саленко
Саленко виграв "Золоту бутсу" Кубка світу-1994. Фото "Чемпіон"

Колишній форвард збірної Росії і київського "Динамо" Олег Саленко прокоментував слова нападника "Сочі" Олександра Кокоріна, який заявив про бажання побачити матч між Росією і Україною на Євро.

"Я вітаю такі ідеї. Згоден, пора вже закінчувати цю нісенітницю між Україною і Росією. Я би взагалі хотів запропонувати для початку провести товариський матч між збірними ветеранів України та Росії. Можливо, навіть на нейтральній території. Про це повідомляє "Трибуна".

Спілкуюся з друзями з Росії. Вони теж підтримують ідею. Але, звичайно, Українська асоціація футболу на це не піде. Втрутиться політика. Найближчі рік-два, напевно, нічого в цьому питанні не зміниться.

Упевнений, треба до дідькової матері закінчувати цей конфлікт. Як з боку України, так і з боку т.зв. ДНР-ЛНР і їх кураторів. Я був там, ми грали в футбол недалеко від військових дій.

Знаємо, що військові між собою теж спілкуються. Потрібно знаходити спільну мову і Донбасу повертатися до складу України.

Крим? Тут складніше. Там вже багато військових російських баз, ядерну зброю завезуть скоро", - сказав Саленко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саленко назвав найбільший талант "Динамо"

Саленко грав за київське "Динамо" з 1989 по 1992 роки.

Зараз ви читаєте новину «Донбасу треба повертатися до складу України – Саленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі